Proffshjälp

Professionell hjälp kring byggplåt

Med gedigen erfarenhet och världens största ståltillverkare bakom ryggen kan vi på ArcelorMittal Construction alltid ge dig råd i frågor kring byggplåt. Våra säljare och konstruktörer har varit med länge och kan snabbt ge vägledning kring material, beläggningar och byggtekniska detaljer. Är takplåt, väggplåt, balk, regnvattensystem eller sandwichelement en del av ditt nästa projekt? Tveka aldrig att kontakta oss. Vi finns här för dig.

Genomtänkt program 

ArcelorMittal Projekt erbjuder ett stort och egenproducerat program av byggplåt. Sortimentet omfattar takplåt, väggplåt, balk och vattenavrinning men också PIR-skummade paneler och stenullspaneler. Kvalitetsprodukter utvecklade av proffs för proffs med alla de egenskaper du som beställare kräver.

Flexibiltet är ett nyckelord och du kan som kund välja ur ett oslagbart utbud av format, färger, profiler och ytbeläggningar.

 

Kobbs/Löfbergs

Projektsupport

Valfriheten är ett av våra starkaste kort. Att välja rätt ur det omfångsrika sortimentet innebär samtidigt en utmaning för dig som kund. 

Redan här på hemsidan kan du fördjupa dig i frågor kring plåtuppbyggnad, beläggningar och vårt kulörutbud. Du finner också rikligt med information om egenskaper och användande av sandwichpaneler. Utskrivningsbar information från broschyrer och faktablad finns samlade under Ladda ner

Söker du istället personlig assistans står våra säljare och konstruktörer alltid till förfogande med råd och vägledning inför ditt val av plåt. 

Kontakta gärna någon av våra säljare.