Produkter som spelar i en egen division

Vårt skandinaviska klimat ställer höga krav på fastighetens väggar och tak. Det är därför viktigt att finna material som skyddar mot blåst, nederbörd och stora temperaturväxlingar. Byggplåt har sedan länge tagit plats som ett funktionellt och attraktivt alternativ vid val av byggmaterial. Ett lätt, snyggt och tåligt material med lång livslängd och minimala krav på underhåll.

Från ArcelorMittal Projekt levereras innovativa, lättmonterade plåtprodukter för byggnation av stora, avancerade objekt som arenor, köpcentran, parkeringshus, logistikcentran, bilhallar, industribyggnader och jordbruksfastigheter. 

Sortiment som rymmer det mesta

ArcelorMittal Projekt kan erbjuda det mesta inom byggplåt. Programmet är nära nog obegränsat och rymmer allt från takplåt, fasadplåt, bärdäck, takpanneplåt och samverkansplåt till PIR-skummade paneler och stenullspaneler.  

Med material och lösningar från ArcelorMittal, världens största stålföretag, och egen plåtbearbetning i Karlstad och Sveg kan vi erbjuda en flexibiltet som överträffar det mesta. Valfriheten är stor och du kan som kund välja ur ett brett utbud av format, färger, profiler och ytbeläggningar.

Hög och jämn kvalitet

Med ArcelorMittals världsomspännande organisation bakom ryggen har vi på ArcelorMittal Construction möjlighet att lägga stora resurser på forskning och utveckling. Våra material förbättras ständigt med nya egenskaper som gör dem tåligare och mer lättarbetade.

ArcelorMittal ger oss spårbarhet på stålet, från gruva till färdig tunnplåt. Egen produktion, med full kontroll över spaltning, klippning och slutbearbetning, fullbordar produktionskedjan och garanterar hög och jämn kvalitet.

Garantier som ger trygghet

De flesta av våra produkter levereras med utmärkta garantivillkor, men den faktiska livslängden hos plåten är mycket längre. Garantin omfattar sprickbildning, krackelering, genomrostning och onormala kulörförändringar.

De generösa garantivillkoren gör ArcelorMittal Projekt till ett tryggt och säkert val för kunder i alla led.

Sortiment

Profilerad plåt från ArcelorMittal

Stavdal, Hyr City